Välkommen till Elgiganten Företag
- En personlig kontakt - Alla produkter

I stort sett alla känner till Elgiganten, men inte lika många vet om att det finns 38 företagscenter i Sverige med fokus enbart på företag.
Företagscentren finns inne i varuhusen på en väl skyltad plats. Här kan du som företagare sätta dig ned och få hjälp i lugn och ro.

Elgiganten Företag ger dig en personlig kontakt med alla produkter under ett tak. Vare sig du behöver en kaffemaskin till lunchrummet eller
datorer och telefoner för driften av ditt företag så har vi allt samlat på ett ställe med en personlig kontakt. Vi tänker att det hjälper dig att spara tid, tid som du behöver för att utveckla ditt företag.
Som företagskund har du möjligheten att göra dina inköp via mail, telefon, webb eller besök i något av våra varuhus. Är du en större orgransation erbjuder vi dig en personlig kontakt
via vår storkundsavdelning.

Vi finns i närheten av din verksamhet
Du finner våra varuhus och butiker över hela landet, på handelsplatser, affärsgator och centrum.
Vår ambition är att alltid vara närvarande, före, under och efter ditt köp.

Varmt välkommen att kontakta oss

Vänligen,
Elgiganten Företag

Elgiganten Företag erbjuder dig som företagare:
  • Personlig kontakt via något av våra business-centers
  • Företagskonto, enkla och snabba inköp
  • Tillgång till över 100 000 produkter
  • Installation & Support för alla våra produkter
  • Faktura och finansieringsmöjligheter
  • Snabba leveranser


Betalningsalternativ webb

Betalning via elgigantenforetag.se
- Betalning via faktura efter genomförd kreditkontroll. (du måste vara registrerad som kund, klicka på "kontoansökan" ovan.)

Betalning i våra Företagscenters
- Kortbetalning.
- Betalning via faktura efter genomförd kreditkontroll.
- Leasing/Hyresavtal. Med leasing/hyresavtal binder du inte ditt företags kapital, kostnaden är 100% avdragsgill och du förenklar ditt budgetarbete samt behåller din soliditet.

Ett axplock av vad vi erbjuder:

Abonnemangslösningar
Vi samarbetar med alla kända operatörer av mobiltelefoni, växlar och bredband. Vi hjälper er gärna med att kostnadseffektivisera era befintliga eller nya abonnemang samt hitta rätt mobil utrustning. Ta kontakt med ditt Företagscenter så hjälper vi dig!

Lunchrummet
Vi har vitvaror, hushållsprodukter och kök som täcker hela kontorets behov. Vi har även professionella och semiprofessionella produkter som uppfyller kraven för offentlig användning. Både vad det gäller tvättmaskiner, diskmaskiner och kyl/frys.
Hur ofta är diskhon fylld av kaffekoppar? Med en professionell diskmaskin diskar ni en full maskin på 15 minuter i desinficerande temperatur.Mötesrummet
Dagens mötesrum uppgraders/renoveras som aldrig förr. De traditionella rummen med projektor byts ut till moderna lösningar med stora visningsskärmar. Elgiganten Företag erbjuder fri konsultation på plats hos er för att hitta produkterna som passar er bäst, självklart med tillhörande installationlösningar.Arbetsplatsen
Dagens kontorsmiljöer är i ständig förändring, och det mesta flyttas upp i "molnet" för bättre flexibilitet och effektivitet. E-post, dokument och kommunkation överförs till lösningar som Office365 och Google Apps. De anställda kan därmed jobba störningsfritt var de än är. Fråga oss om lösningar till just ert företag.